Ezen a weboldalon az üzemeltető süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint.

GY.I.K

Hogyan tudok vásárolni?

Rendelés elküldéséhez nincs szükség regisztrációra a webshopon. Amennyiben többször szeretne oldalunkon vásárolni érdemes regisztrálnia, hiszen fiókjábanmegadhatja és szerkesztheti a számlázási és szállítási adatokat, valamintláthatja előző rendeléseit is.


Mennyibe kerül a szállítás?
Szállításnak különböző lehetőségei vannak. Házhoz szállításnál utánvét éselőre utalás esetén bruttó 1270 forint. FOXPOST pontra való szállításnálutánvét esetén bruttó 1270 forint ( amelyet csak bank kártyával tudd kifizetni),előre utalásnál bruttó 889 forint. Válassza ki, hogy melyik FOXPOST pontraszeretné átvenni a csomagot és ezt jelezze felénk megrendelésekor! Az átvételihelyszínre történő kiszállításkor, e-mailben és sms-ben is tájékoztatja afutárszolgálat a csomag beérkezéséről! A csomagot 3 naptári napig tudjaátvenni, ezt követően visszaküldik cégünkhöz.


Fizetési lehetőségek
A webáruházban utánvéttel és előre utalással is tud fizetni. 50.000 Ftfeletti rendeléseknél kizárólag előre utalással tudunk rendelést kiküldeni.Ha nem jó a méret, mit tegyek?
Ha a termék mérete nem megfelelő, akkor azt ki lehet cserélni (azátvételtől számított 14 naptári napon belül), bármilyen készleten lévő termékrekicseréljük, illetve ha van olyan méret amire szüksége van, akkor arra is cserélhetjük.Természetesen csak sértetlen, nem használt terméket áll módunkbanvisszacserélni. Cserénél a terméket vissza küldi saját költségén és eztkövetően mi a kiválasztott új terméket ingyenküldjük el Önnek. Amennyiben a vételárat szeretné visszakapni, jelezze e-mailban:az info@duzsol.hu címre. A termék visszaküldése saját költségre történik.Cégünk 14 naptári napon belül utalja vissza a termék árát az Ön által megadottbankszámlaszámra.Mi a teendőm, ha cserélni szeretnék?

E-mailben jelezze felénk a csere szándékát és, hogy mire szeretné cserélnia terméket, majd raktárkészlettől függően 3-8 munkanapon belül küldjük Önnek acsere terméket! Erről e-mailben tájékoztatjuk! Önnek annyi a dolga, hogy avisszaküldendő terméket az eredeti dobozával és a számla másolatával együttbecsomagolja és saját költségén vissza küldi és mi ingyen elküldjük Ön számára kiválasztott új terméket.


Mi a teendőm, ha vissza szeretném kérnia termék árát?
Küldje vissza hozzánk a terméket sértetlenül az előre egyeztetett címre, azeredeti csomagolásában, annak minden tartozékával és valamilyen formában (mail,telefon) jelezze, hogy szeretné visszakapni az árát. Átutalással tudjukvisszaküldeni a termék árát, az Ön által megadott bankszámlaszámra, legfeljebb14 naptári napon belül.Hogyan küldjem vissza a nem megfelelőterméket? Ki állja a visszaküldés költségét?
A terméket az eredeti dobozában, bármilyen papírba becsomagolva postaiúton, vagy futárszolgálattal is visszaküldheti nekünk amelynek költségét Önnekkell állnia. Amennyiben a termék hibás, úgy kérjük, előzetesen küldjön számunkafényképet a hibáról, mely esetben a visszaszállítás költségét cégünk állja (újés használatlan termék esetén!). Csere esetén a vissza küldés költségét Önnekkell állnia és mi ingyen küldjük acsere terméket.Garancia
A garanciára vonatkozó adatokat aSzállítás/ Szavatosság menüpont alatt olvashatja